Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu

Vizyon: İlköğretimde sürekli izlenen ve Model Alınan Tercih Edilen Okul Olmak.

Misyon: Tüm öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda çağdaş standartlarda ve bireysel özelliklerine uygun eğitim öğretim yapmalarını sağlayarak, onları mutlu bireyler olarak sosyal hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Yetkin insana ulaşabilmek için kişinin potansiyellerini en üst seviyede kullanması, kişinin saplantı ve tutkularından kurtulması, zihinsel-duygusal ve fiziksel merkezlerini sağlıklı bir şekilde işlemesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle stratejik planlamamızı ve okulumuzun gelecekteki yerini ve hayalimizi bu düşünceler üzerine örgütlemiş bulunmaktayız.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 12:00 13:30 - 16:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: KA122-öĞRENCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ(özel gereksinimli bireylerin uzaktan eğitim süreçlerinde dijital eğitim teknolojileri ile desteklenmesi
Kontenjan Bilgileri: Yok

WEB - https://tokattobb.meb.k12.tr

Adres - TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ORTAOKULU Esentepe Mah. No13 KARŞIYAKA TOKAT/MERKEZ

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ORTAOKULU Esen Tepe Mah. Orhangazi Cad. Borsa Sok. No13 KARŞIYAKA TOKAT/MERKEZ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık TOKAT MERKEZ